NeVaCon, een succesvol congres voor TheNextBid

NeVaCon, een inspirerende dag vol vastgoed en koppelingspartners 

Op vrijdag 22 juni 2018 zijn we naar het Nederlands Vastgoed Congres geweest. NeVaCon bood negen ruimtes waarin 25 sessies, presentaties, korte workshops, een paneldiscussie en zes Q&A’s werden aangeboden. Maar bovenal een perfect moment om ons netwerk uit te breiden en kennis te maken met bedrijven die de stands hadden bemand. We zien namelijk kansen voor koppelingsmogelijkheden met onder ander CRM systemen en marktplaatsen. NeVaCon bood de ideale mogelijkheid om deze bedrijven allemaal op 1 dag bij elkaar te hebben in een congreshal in de buurt van Barneveld.

Veel diversiteit aan bedrijven

De diversiteit aan bedrijven en diensten was zeer groot. Hierdoor was het erg interessant om te zien hoe ieder bedrijf op zijn manier gelieerd was aan de vastgoedsector. We hebben gesproken met mogelijke koppelingspartners op het gebied van crm systemen (bijv. Wazzup met Kolibri) en verificatie van potentiële huurders (bijv. Huurcheck Nederland). Tevens had Wazzup net hun “App Xchange” gelanceerd op de NeVaCon. Dit is een marktplaats voor derden binnen Kolibri. Door App Xchange wordt mogelijk om door categorieën te bladeren, informatie te bekijken en applicaties te laten samenwerken.

Een ander voorbeeld van een interessant bedrijf dat effectief gebruikt maakt van metadata is “Planviewer”. Zij verzamelen openbare data en zet het om tot informatie. Daardoor heb je direct toegang tot alle informatie over gebouwen, bestemmingsplannen en andere data in heel Nederland.

Burning rubber!

Het was een dag vol inspiratie en inhoudelijke gesprekken. We konden het op het laatst niet laten om deel te nemen aan de F1 simulator van Pararius! Met een VR bril op, was het een ware beleving om eens vol gas te geven op het circuit van Catalunya en om het Amerikaanse spreekwoordelijke “burning rubber” te laten gelden!

Bedankt voor de goede organisatie

Tot slot willen wij de organisatie bedanken voor het mogelijk maken van dit mooie congres. Het was zeer inspirerend, leerzaam en amusant. Volgend jaar komen wij met plezier weer terug!