NeVaCon op vrijdag 22 juni 2018, nieuwe kansen voor TheNextBid!

Het Nederlands Vastgoed Congres

Het volgende evenement staat alweer voor ons op het programma. Wij gaan naar het Nederlands Vastgoed Congres (NeVaCon). Bij dit event draait alles om kennis delen, inspiratie opdoen en netwerken. De ideale kans op ons product aan makelaars uit heel Nederland te tonen.

Onze eerdere ervaringen op de Provada hebben het draagvlak voor ons product, het transparant maken van de prijs van vastgoed, alleen maar verder bevestigt. Dit bewijst des te meer dat als we niet waren gegaan, wij als startup deze stap in de goede richting niet hadden gehad. Vele professionals zien grote potentie en mogelijkheden. Een positieve ontwikkeling die we graag doorzetten op de NeVaCon. Ook hier gaan we professionals kennis laten maken met wat wij als startup te bieden hebben.

Veel sprekers en workshops op NeVaCon

Het is voor ons ook weer een kans om nieuwe ideeën op te doen, ons product hiermee te verrijken en te implementeren in de nabije toekomst. Je moet tenslotte altijd kijken waar nieuwe kansen liggen en je daarop aanpassen. Wij gaan echter deze keer niet als standhouder maar als bezoeker. We gaan dus vol voor de proactieve aanpak!

Er zullen veel sprekers aanwezig zijn en workshops die worden gehouden. Op de NeVaCon komen onderwerpen aan bod zoals;

Allemaal stuk voor stuk erg interessant en waar je als startup en als professional veel waarde uit kan halen.

Voor ons wordt het weer een waardevolle ervaring. Kennis uitwisselen met professionals en luisteren naar sprekers, met ieder een interessant onderwerp. Vrijdag 22 juni 2018 is het zover. Wij zijn erbij en we zien jullie graag op de NeVaCon!