Provada future nabeschouwing

Provada nabeschouwing

We kregen veel positieve reacties!

Het is alweer net meer dan een week geleden, de Provada. We hebben veel innovatieve startups en corporates gezien, veel interessante en leuke mensen gesproken maar bovenal, ook echt veel plezier gehad. Wij stonden op de Provada Future, het gedeelte met alle andere gemotiveerde startups. Ieder wilde hun aandeel  leveren in de ontwikkelingen in de vastgoedbranche. Er waren veel geïnteresseerde voorbijgangers waar we ons product mochten pitchen. De reacties hierop waren erg positief en logischerwijs kregen we hier natuurlijk veel energie van!

We waren met een driemans team, dus konden we ons vaak genoeg tactisch verspreiden. Één bij onze stand en twee konden er dan op uit om van de ene naar de andere afspraak te gaan of een interessante workshop bij te wonen. Gewapend met niet meer dan onze laptop, telefoon en visitekaartjes gingen we erop uit. Tegen het einde van de dag hadden we kaartjes uitgewisseld. Tevens hadden we veel mensen geënthousiasmeerd voor ons product en enkele afspraken voor na de Provada gescoord.

Een beurs vol met interessante ontwikkelingen

Naast potentiële klanten was ook de media prominent aanwezig. Frits Sissing interviewde onze buurman en wij werden uitgenodigd voor “News Business Radio” met Fabienne de Vries. Mooi om te zien dat we ook via de media erkenning oogsten voor ons product. Je werkt er tenslotte toch elke dag hard aan dit om werkelijkheid te laten worden. Ook waren er interessante lezingen op de Provada. Iedereen had een interessante benadering op de maatschappelijke ontwikkelingen in het algemeen en de vastgoedsector in het bijzonder. Één van de lezingen die we hadden bijgewoond was van Ruud Veltenaar. Zijn kijk op hoe de wereld zich transformeert naar de volgende fase in onze beschaving en wat voor een enorme impact dit heeft op onze maatschappij en samenleving, was uitermate intrigerend en vermakelijk om naar te luisteren.

En als je al denkt dat zo’n dag bij de Provada Future niet beter kan, sluit je het ook nog eens af met een borrel! Zij het op de beurs zelf, is het anders borrelen op strand Zuid. Graag willen we Provada bedanken voor deze mooie drie dagen. Dankjewel Peter Schreuter, Femke Odekerken en collega’s en bedankt Wouter Truffino voor de waardevolle introducties en de tomeloze inzet om startups te promoten op deze beurs.